Preventief aan de slag met je gezondheid? Vraag de Beter/Voelen -app aan Meld je aan

 

De kracht van verlangen

De kracht van verlangen

De Kracht van Verlangen  12 weken groepsprogramma

Ik zet met creatieve vormen al je Zintuigen & Verlangens aan het werk zodat je inzicht en energie genereert die een stroom versnelling gaat brengen in je leven en werk. Vanuit die leerervaring ga jij

 1. inzicht creëren
 2. keuzes vormen
 3. beslissingen nemen

Beleef de structuur en support, die deze coaching en groep je geeft, om jouw VERLANGEN vorm te geven op één of verschillende levensgebieden en je doelen te bereiken met groter resultaat dan wanneer je het alleen gaat doen. Lees het verhaal van Carin…

Het traject bij Geeke liet me nadenken over mezelf en hoe ik bezig was. Wat is nu werkelijk belangrijk voor me en waar wil ik voor gaan?

Uiteindelijk heeft het er mede aan bijgedragen dat ik ervoor heb gekozen mijn vaste baan op te geven. Het was een moeilijk besluit, maar ik voel me nu zoveel meer in evenwicht.

Door de moed te vinden mijn verlangen te volgen zie ik weer allerlei nieuwe kansen en nog wel het meest belangrijk heb ik weer energie!
Carin

Beleef deze krachtige methodiek om in de Veiligheid en met de steun van de groep buiten je comfortzone te stappen terwijl je

 • bewust bent van je angst én plezier
 • helder krijgt  wat prioriteit heeft
 • je eigen verlangens voelt én volgt
 • en zo je eigen weg te kiest

De Coaching bevat de sterke combinatie van 1 op 1 aandacht  én je werkt in een kleine groep van maximaal 6 personen voor een periode van 12 weken.
Voor dit programma betaal je  €489,00  incl. voor particulieren en excl. btw voor organisaties.

Hiervoor ontvang je:

 • Een dag training van 10.00 tot 17.00
 • twee vervolg avondtrainingen, op dinsdag of donderdag avond mijn locatie van 19.30 tot 21.30
 • 1 op 1: 1 individuele sessies van 1,5 uur op mijn prachtige locatie in Arnhem
 •  Privé groep online: met inspiratie, filmpjes, opdrachten, steun en motivatie. Uitdagende persoonlijke opdrachten voor tussendoor.

Wanneer: start op zaterdag 18 april 2015

Verlangen is de meest creatieve kracht van het universum

Bel me nu als jij werk wilt maken van jouw Verlangen en deze uitnodiging aan wilt gaan met moed, kracht en creativiteit.

Navigeer naar
Navigeer binnen V+Kracht