Preventief aan de slag met je gezondheid? Vraag de Beter/Voelen -app aan Meld je aan

 

Het plan van je verlangen, introductieworkshop

Het plan van je verlangen, introductieworkshop

Gouden combinatie  Haptonomie + The Desire Map

Regelmatig verzorg ik introductieworkshops Het plan van je verlangen.
Ik heb een uniek Coachings concept ontwikkeld De Kracht van je verlangen,

Je leert niet alleen vanuit je hoofd je verlangen te kiezen, maar ook vanuit je lijf en hart in beweging te komen. Zo leer je alle vaardigheden om echt  stappen te maken en klaar te zijn voor grote veranderingen.

In Nederland zijn tot nu toe nog maar weinig mensen die dit boek gelezen hebben, toch ontdek ik steeds meer mensen die enthousiast zijn, zeker nu ze eenvoudig het boek kunnen kopen in boekwinkels/webwinkels.

NIEUWS!

Vanaf 28 november 2014 is er ook de Nederlandse vertaling van het boek The Desire Map  van Danielle LaPorte te koop met als titel  “Het plan van je verlangen” 

Binnenkort zal ik hier meer over delen. Wil je alvast op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor mijn tips voor meer Veerkracht,Verlangen en Vertrouwen.

Deze introductieworkshop op 18 december 2014 laat eenvoudig en praktisch zien wat je met The Desire Map/Het plan van je verlangen  kan op verschillende belangrijke levensgebieden zoals werk, relaties, gezondheid, dagelijks leven of spiritualiteit.

Eigen ervaring:
Ik ben zelf al sinds eind 2012 actief met The Desire Map en ervaar zelf de kracht van verlangen in mijn dagelijkse leven. Ik heb meer focus en richting in werk en leven én maak echt andere keuzes en stappen. Ik heb meer moed en zie veel veranderen. Ik vertel je in de workshop daar graag meer over.

Praktische informatie:

Datum: 18 december 2014 van 19.30 tot 21.30
Tijd: 19.30 tot 21.30. Inloop vanaf 19.00
Kosten: €25,00 incl. 21 %BTW
Groep: maximaal 8 personen
Locatie: Insula Dei, gebouw Rennen Enk, Velperweg 139A-8 in Arnhem. Dit is het eerste mooie gebouw gelijk rechts op het terrein.

Op de eerste verdieping is de praktijk van Geeke Booij, GZ Haptotherapeut en Coach.

Inschrijven: Inschrijving kan door het sturen van een mail of me te bellen op 026-3519235.

Wil je graag mee doen maar kan je niet op deze datum?  Laat me dat weten dan zet ik je de lijst voor een volgende workshop.

Navigeer naar
Navigeer binnen V+Kracht