Preventief aan de slag met je gezondheid? Vraag de Beter/Voelen -app aan Meld je aan

 

het plan van je verlangen reactie

het plan van je verlangen reactie

Het plan van verlangen, introductie workshop,

reactie Charlotte

De eerste workshop met als thema “De kracht van verlangen” in januari 2014, was een heel bijzondere ervaring.

We blikten eerst (persoonlijk) terug naar het jaar 2013, dachten aan het jaar en mochten wanneer we eraan toe waren omdraaien richting het nieuwe jaar 2014.

Voor mij een heel waardevolle opdracht omdat ik meestal verder leef, met heel veel plannen en daar heel druk mee ben. Het terugkijken heeft me bewust laten inzien wat 2013 me gegeven heeft. Hierdoor bracht ik de positieve dingen uit het jaar weer even onder de aandacht bij mezelf. Ook de mindere dingen kon ik bekijken met een tevreden blik omdat ik ze op een voor mij prettige manier heb afgesloten en daarmee ook in het jaar 2013 kon achterlaten, me realiserend dat ik geen losse eindjes meer had. Het terugblikken voelde voor mij als een soort innerlijk opruimen. Dit zorgde ervoor dat ik met veel energie en nieuwe plannen me naar 2014 kon kijken.

Het vervolg op de eerste workshop een aantal maanden later was fijn. Het terugzien van de groep dames die er weer waren, met al hun ervaringen en verhalen. Horen hoe zij invulling hebben gegeven aan hun verlangens….. mijn vorderingen delen…. om me vervolgens te realiseren dat ik al best ver ben… al heel wat heb bereikt. Dit geeft me kracht en energie om verder te gaan, ik kan nog heel veel leren en heb daar zin in.

 

Ik kijk terug op zeer waardevolle workshops begeleid door Geeke Booij.

Geeke die door haar warmte, enthousiasme en uitstraling een vrouw is bij wie ik me veilig kan voelen, voor wie ik me durf te openen ook voor spannende dingen. Waarvan ik voel en weet dat ze me steunt, me een positief duwtje in de rug geeft als ik het nodig heb en het licht op me laat stralen als het daar tijd voor is.

Geeke is er niet alleen voor mij, maar voor iedereen in de groep…. ook na de workshop.

 

De kracht van verlangen? Ik zeg DOEN! Een waardevol cadeau aan jezelf.

Navigeer naar
Navigeer binnen V+Kracht